mandag 7. mars 2016

Boot 2016 BTS EU

BTS Europa AG


Det tyske firmaet BTS-EU er velkjent som distributør av Halcyon-utstyr og DUI-drakter i Europa. For noen år siden kjøpte de opp restene av utstyrsprodusenten OMS sammen med DUI og i år ble den nye OMS-kolleksjonen presentert for første gang. De tradisjonelle røde vingene med strikk er tilbake!

I tillegg har BTS/OMS kjøpt opp patenten på en type silikon-mansjett som kan limes direkte på draktmaterialet. Hemmeligheten er et neopren-stoff som er limt eller fusjonert med silikon-mansjetten på forhånd. Mansjetten ble vist også i 2015 men var da et produkt fra Aton Systems GmbH.

En annen nyhet fra OMS er at de har inngått samarbeid med den polske undertøys- og tørrdraktsprodusenten No Gravity.

BTS EU er også blitt tysk distributør av gassmålere fra det italienske firmaet Temc.

BTS-Europas hovedkontor ligger forøvrig bare noen få mil unna messeområdet i Düsseldorf. Tradisjon tro busser BTS sitt forhandlernettverk som er på Boot til Mönchengladbach for festing og utdeling av priser for beste salgsinnsats i året som er gått (Anual Dealer Award Party).

Gutta på FUE har sikret seg en god bunke "Dealer Awards" de siste årene.

Halcyon

BTS Europa AG på Boot 2016.
Halcyon Dive Systems på BTS Europa sin stand på Boot 2016.
Flasker selges som varme hvetebrød.


OMS

Ocean Management Systsems (OMS) er tilbake med en ny kolleksjon etter at BTS EU og DUI har kjøpt opp merket.


Yrkesdykkere ønsket seg en alternativ inflatormulighet på den kjemikaliemotstandsdyktige vingen.
Et godt utvalg bøyer.

OMS Seals

Hemmeligheten med den nye silikonmansjetten til OMS er et neopren-stoff som er limt eller fusjonert med silikon-mansjetten på forhånd. Dermed kan silikon-mansjetten limes direkte på draktmaterialet.Et neoprenmateriale er limt / fusjonert med lateksmansjetten på fabrikken. Dermed kan mansjetten limes på tørrdrakten med tradisjonelt neoprenlim.

DE-OX CHECK

BTS EU distribuerer også gassmålere fra det italienske firmaet Temc. DE-OX CHECK er et testinstrument for oksygenceller som måler cellekvaliteten under forhøyet atmosfærisk trykk og simulerer dermed bruk i en rebreather.

Oksygenceller trykksettes i en sylinder og ytelsen evalueres under forhold som er identisk med bruk i en rebreather.The end

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar