mandag 5. februar 2018

Boot 2018 - Messe Düsseldorf samler dykkerbransjen

Hall 3 samler utstyrsprodusenter og reisemål fra hele verden

Jeg fikk en dårlig opplading til årets Boot-messe i Düsseldorf og måtte avstå fra å reise nedover på den planlagte datoen. Feber og vond hals gjorde at det ble mer fristende å bli hjemme og holde senga. Da helsa bedret seg fikk jeg endelig kommet meg nedover tre dager forsinket. Men etter et par dager på messegulvet fikk jeg en kraftig feber igjen. Den siste dagen på messen ble gjennomført med stå-på humør, halsdrops og paracetamol. Vel hjemme ble det penicilinkur og en ukes rekonvalesens.

Når du har værtpå Boot-messen et par ganger er det mye som er likt fra år-til-år. Dykkerindustrien er samlet i den gigantiske hall 3, mens et hjørne i hall 4 er fylt opp med diverse undervannsfotoutstyr. Sistnevnte avdeling var langt mindre spennende tidligere ettersom konkursen til UW Fotopartner var merkbar. Den tyske forhandleren har i alle år flyttet sitt varelaget og butikk til messegulvet, men i år var det merkbart mindre undervannssfotoutstyr å få handlet på Boot-messen.

Når de gleder de fleste standen i hall 3 så er det lite nytt fra år til år. Det er gjenbruk av tidligere års planløsninger og konstruksjoner. Langt de fleste har også nøyaktig den samme plasseringen på messegulvet som året før. Det blir med andre ord en slags deja-vu med litt nytt utstyr innimellom.

Selv om jeg normalt prøver å besøke alle hallenene med motorbåter, seilbåter, yachter og vannsportsutstyr er det hovesaklig i hall 3 med dykkerustyret jeg tilbringer tiden under messen.

Messe Düsseldorf - Inngang Øst


Messe Düsseldorf inngang nord
Eget seilbåtbasseng med kraftige vifter får fart på seilbåtene selv om man er innendørs,

Padleelv.

Ride the Wave!

Alt til bølgesurf og brettseiling.

Seilbrett.

Den siste modellserien til Evinrude er den feteste utenbordsmotoren noensinne!

Messe Düsseldorf bygger nytt og har derfor revet et par av de gamle hallene.

Taktisk dykker. ;-)


EB 05.02.2018

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar