søndag 21. februar 2016

Boot 2016 lamper

Foto- og videolamper på Boot 2016

Knog

Den australske sykkellampeprodusenten Knog gir seg ikke og var igjen på plass for å reklamere for sin GoPro lampe Qudos. Billig, men hverken lysutbytte eller montering er tilpasset bruk under vann. Det hjelper ikke at Light & Motion (de med Sola-lampene) har kopiert designet i sin egen Sidekick.

Knog Qudos er en lampe tilpasset bruk sammen med et GoPro-kamera.

RG Blue og iTorch

Det finnes en mengde med LED baserte kompakte foto- og videolamper på markedet nå. Her representert ved japanske RG Blue og iTorch.

Sola fra Light & Motion

Light & Motion sine Sola lamper var en periode nesten synonymt med kompakte LED-lamper med lithiumbaserte batterier for undervannsbruk, men i løpet av de siste årene har konkurransen blitt formidabel. Light & Motion har deøvsi forsøkt å møte konkurransen ved å fremstå som en seriøs produsent av kvalitetslamper der lysutbytte og kvalitetskritereier er nøye målt ut med avanserte hjelpemiddler.


http://www.lightandmotion.com/under-one-roof/articles/doing-the-right-thing/setting-a-high-standard-leds-and-color-rendering/

http://www.lightandmotion.com/under-one-roof/articles/doing-the-right-thing/understanding-uw-light-specs-testing/

Sola lamper til dykking og undervannsfoto/video.


Sola Video Pro 8000 er toppmodellen til videobruk. 8000 lumen fra et lyktehode som er nedkjølt med spesielle kanaler for vanngjennomstrømning bak LED-modulen.


The end

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar