lørdag 27. februar 2016

Boot 2016 Scubapro

Deep Down You Want The Best

Scubapro er en velkjent produsent av regulatorer, drakter og instrumenter under navnet Uwatech. Etter oppkjøpet av det tyske firmaet Seemansub for noen år siden ble merket omdypt til Subgear. Men fra nå av skal alt utstyret igjen selges under Scubapro-navent.

Årets nyheter omfatter et andretrinn med frontdeksel i karbon (A700 carbon black tech) og en ny BCD med utskiftbare detaljer i forskjellige farger. De har også en ny luftintegrert computer med trådløs pulsmåler.

På slutten av 2015 ble det kjent av Scubapro hadde kjøpt opp den sveitsiske computerprodusenten Seabear. Men ingen av Seabears computere ble vist frem på Boot. Dette skyldes av produktene er under evaluering for endringer og i tillegg var produksjonsvolumet for lavt til en større distribusjon.

Scubapro hadde også en ny serie med spennende stavlykter kalt Nova 720. Disse er de første lyktene av denne typen med to effektnivåer (100% og 50%). Nytt er det også at de fåes i en Wide-utgave med 80 graders spredning – kan være en billig videolampe.

I tillegg hadde Scubapro en lykt som liknet mistenkelig på en Halcyon Flare i glassmonteren. Det vurderes å selge denne lykten på OEM-basis som et Scubapro-produkt mens man utvikler sin egen kabellykt for lansering i 2017. Fra før lager Scubapro ventiler for Halcyon på OEM-basis.

Scubapro X Tek

Scubapro X Tek

Scubapro for kids.

Ventiler/regulatorer har alltid vært et kjerneprodukt for Scubapro.

Scubapro S600.

Rashguard og bekledning.

Scubapro har utbyttbare fargedetaljer på sin siste BCD-vest.

Scubapro Nova 720R

Scubapro vurderer et lyktesamarbeid med Halcyon mens de utvikler sin egen kabellykt.

Halcyon Flare

Scubapro Nova 720R

Nova 720 er en ny stavlykt med to effektnivåer.

Scubapro A700 carbon black tech.

Ny dykkercomputer med trådløs sender og pulsmåler.

Et  bredt utvalg av instrumenter.

Årets kolleksjon med våtdrakter.

Matchende detaljer!
The end

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar