tirsdag 3. februar 2015

BOOT 2015

Polske produsenter

Dykking er ifølge informerte kilder en populær aktivitet i Polen. Da er kanskje ikke så rart at en rekke polske produsenter av dykkerutstyr har blitt stadig mer aktive på markedet. De fleste kjenner til tørrdraktsprodusenten Santi Diving (som egentlig startet som en produsent av arbeidsklær), men vi har også Techline by Scubatech, xDeep og varmedressprodusenten No Gravity som er siste skudd på stammen. Jeg skal se på et par nyheter fra Boot 2015 i denne bloggposten.

xDEEP

Jeg har tidligere skrevet om dykkercomputeren til xDeep i bloggen, men xDeep hadde også et par andre spennende nyheter.

xDEEP på Boot 2015.
 xDeep har fremstilt en ny vinge der innfestingen til innflatorslangen er helt på toppen av vingen. De bruker dermed ikke den vinkelen i plast som 99 prosent av de resterende vingeprodusentene er kjente for. Får å få optimal plass til slangen har de laget et kutt i bakplaten, men vingen kan også brukes sammen med den tradisjonelle bakplaten du kjenner fra før.

En detalj fra xDEEPs nye bakplate/vingesystem.

No Gravity

No Gravity er en ganske ny polsk produsent av varmedresser og tilbehør. I motsettning til en del andre produsenter så bruker ikke No Gravity Thinsulate som isoloasjonsmateriale, men isteden lager de produkter som kun bruker Polartec. I tillegg til varemdresser i ulike tykkelser produserer de også sokker, innerhansker og forskjellige typer yttertøy.

No Gravity på Boot 2015.
Jeg kjøpte med meg et par innerhansker laget i Polartec Thermal Pro materiale og skal skrive mer om disse når de har fått blitt med under vann.

No Gravity innerhanske laget i Polartec Thermal Pro materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar