lørdag 11. februar 2017

Boot 2017 - Johnson Outdoors

Årets nyheter fra ScubaPro og SeaLife

Scubapro er eiet av holdingselskapet Johnson Outdoors. Tidligere var Sub Gear også en del av den akvatiske porteføljen til Johnson Outdoors (etter oppkjøpet av tyske Seamann Sub for noen år siden), men dette merket er nå 100 prosent fusjonert med ScubaPro. Tidligere har jeg nevnt at Johnson Outdoors også har kjøpt opp den sveitsiske computerprodusenten Seabear Diving Technology, men det var ingen produkter fra Seabear å se hverken på standen til Scubapro eller andre stder på årets Boot. Selv om Scubapro har et par computernyheter i år er det ingen som kan sies å være nære slekninger av Seabears fargeglade OLED-modeller.


I årets fyldige Scubapro katalog for 2017 finner vi en rekke nyheter innen både ventilsett, BCD-vester, svømmeføtter, masker, bagger og lykter. Den absolutt mest spennende nyheten i mine øyne er nok den nye lykten Nova 2100SF (Spot Flood). Denne var det mulig å prøve i en spesielt utformet lyktemontasje sammen med blandt annet stavlykten Nova 720. Den mest spesielle nyheten er nok allikevel et tilbehør Scubapro kaller "Computer sleeve". Dette er et hylster som man kan trekke utenpå armen dersom man dykker med shorty (eller kanskje bare badebukse) for å holde computeren eller et kompass på plass på armen. "Computer Sleeve" er tilgjengelig med diameter på 45 og 60 mm og har et sirkulert hull der bakstykket på computeren skal sitte. Veiledende pris er tolv og en halv euro. Det bør ihvertfall ikke skremme noen som føler de har behov for denne håndleddsvarmeren.


Johnson Outdoors / Scubapro selger også sine egne undervannskameraer under merket SeaLife. Det kommer ikke som noen stor overraskelse at SeaLife sine nye lamper ser veldig like ut Scubapro Nova SF2100 i designet. Det er bokstavelig talt skåret over samme lest. Sealife tilbyr forøvrig enkle og greie undervannskameraer for nybegynnere med nødvendig tilbehør.

En av årets heldige vinnere av et Scubapro-ventilsett.

The Sleeve

Dette er et hylster som man kan trekke utenpå armen dersom man dykker med shorty (eller kanskje bare badebukse) for å holde computeren eller et kompass på plass på armen.

Scubapro Nova SF2100

Den nye hovedlykten til Scubapro har en veiledende utsalgspris på 569,- euro komplett med håndtak og etui. Kun lykt uten ekstra tilbehør koster 429,- euro.
Diverse

For kids.

Den klassiske frameless masken er på plass.
SeaLife

Du finner flere detaljer om disse fotoproduktene på hjemmesiden til SeaLife.

SeaLife by Johnson Outdoors / Scubapro.

SeaLife undervannskameraer.


SeaLife DC2000 er et enkelt vanntett digitalkamera med sensor fra Sony og 20 megapixels oppløsning.


SeaLife Sea Dragon 1500 lumen.

Sea Dragon 1500 bruker en COB basert LED modul (COB = Chip On Board - betyr at mange små dioder er satt sammen til en stor flate).

SeaLife Sea Dragon 2300 Auto.

SeaLife Sea Dragon 2300 Auto leverer 2300 lumen i en 100 graders stråle. Lyset detekterer når en blitz fyrer av og slokker lyset i to sekunder.


EB 11.02.2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar